18 Aralık 2009 Cuma

Huu Huu Sevgilimmm...


Artık alyans bakmaya başladım..Aslında benim bu bakışlarım çok çok öncesinden ara ara araştırmalara dayansa da işte bu diyemedim henüz..
İki seçenek var ya ikimizdede olacak  alyanslara bakıcaz.Tık
Yada 2 u diye geçen takım olanları daha çok beğeniyorum..Çünkü diğerlerini sen üstüste koyunca olmuyor sanki bi farklı duruyorlar...Aşağıdaki yüzükleri dün akşam mağazasında denedim güzel durdu...Tık
Zen Pırlanta nın kendine özel bi durumu varmış bilmiyordum kendi ürününü seneler sonra bile aynı fiyata alıp yerine beğendiğin başka bir ürünleri ile değiştiriyorlarmış..Bana pek inandırıcı gelmedi baya bi sordum adama(pırlanta bilgim annemden ve özellikle ananemden dolayı iyidir.)Taşı değil ürünlerini sertifikalıyorlar..Halbuki taş sertifakalanırsa ben ilerde zarar etmem..Bu demek oluyorki kendi görmek istediklerini yazıyorlar..Mağaza çalışanı pek bilgili değildi onun için sorularıma yeterli cevaplar alamadım..Ama yüzüklerini beğendim.. Ben yüzüğümün çocuklarıma, onlardan kendi çocuklarına kalsın istiyorum..Değerini kaybetmesin..Annemde bana kendi takılarını takıcak..Kardeşimle aramızda paylaştırdı:))Yüzüğün önemi, bir ismi olduğunu düşünenlerdenim...Ben araştırmalarıma devam ediyim..Aslında farkettim de kararımı vermişim :))Yukarıdaki alyans fikrinden vazcaydım sevgilim haberin ola...




11 Comments:

herşeyden azıcık said...

Ben evleneli çoook uzun zaman olmuş alyanları görünce bunu anladım:))) 001'e bayıldım ama pırlantalar tabiki tercih sebebidir:))

Dominika said...

ben 1 yıl önce Atasay'dan almıştım..
İçine adımızı yazdılar bir de tarih tabi ki..
Yüzükler nikah günü elime ulaştı.. içine bir baktım ki isim ve tarih çivi yazısı gibi.. okuyabilene aşk olsun.. sinirle aynı hafta Atasay'a gittim.Alın bunu okuyun sonra da takın diye :)) bin liradan fazla para ödemiştim yüzüklere.. hemen değiştirdiler. isim ve tarih yazısı düzeldi.. isteyince süper yapıyorlarmış..bizimki niye öyle olmuştu anlayamadım..
diyeceğim o ki, yüzüğü satın aldıktan sonra bile hizmete devam eden bilindik bir markadan al.. Biraz ucuz diye mahalledeki kuyumcudan alırsan bir arıza çıktığı zaman değişim fln yapmazlar :))

dusunenbalik said...

Ben en alttakileri beğendim,güzel kibar duruyor ;)

pofiş♥ said...

:)nee heycanlı postlar bunlar öyleee çok sevdim:)

kupia papalina said...

Herşeyden azıcık..
Daha uzun yıllar sürer inşallah..Ama evliliğide 7 yılda bir tazelemek lazım dimi:))

Dominika..
Yaa evet gerçekten çok haklısın..Kesinlikle katılıyorum..Başka biyerden almış olsaydın sinirlerini gererlerdi kesin..

Düşünen Balık...
Bende alttakileri sevdim..Senin beğenmenede çok sevindim...

Pofiş..
Askerimiz geldiğinde seninde daha güzel postlarını okucaz inşallah:))

Unknown said...

Ahh ah!Benim herhalde yüzlerce yüzüğüm olsa yine de yenilere heves ederim!Çok güzel alyanslar ve pırlantalar var yaa!Biz 3 yıllık evliyiz,5 yıl dolunca alyansımızı yenilemeyi düşünüyorum:)

Dominika said...

tam tur göremedim :)) ,
o da süper.. :))

kupia papalina said...

Kitap kurduyum ben..
Eminim 3 yıl sonra bende senin gibi olurum..Yüzük hevesim beni bırakmıyacak:))

Dominika..
Evet bak onlara bakmadım benn hiiçç..
araştırmalarıma yeni bir madde açiyorum:)) mersii

SSE said...

Ahh ahh, 6,5 yıl oldu..Ama hala alyans görünce içim bir hoş oluyor. Minnacık bir şey ama herşey aslında..Sadakat, aşk güven...

İçinde en güzel anlamları taşıyan alyanslar sizin olsun Büşra'cım :))

kupia papalina said...

Canım beniim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...Darısı bizimde başımıza.. inşallah bende senin gibi yıllar sonra sadakati,aşkı,güveni yazabilirim cümlelerime ve bu sefer bebişlerim için güzel kurabiyelerinden isterim:))

SSE said...

Bebişlerim miii:))) Ben 2. yi düşünemeyecek kadar cesaretsizim sanırım, oysa hamleyken 2. 3. hayali kurardım ama şimdi bu yoğunlukta cesaretim yok...:))

Sen bana benzeme :))